تولیدی بزرگ ژله بریلو نرم

ژله بریلو اغلب به عنوان رویه کیک در شیرینی پزی سرو می شود. البته طرز تهیه پای و ژله بسیار آسان است و خانم های عزیز می توانند به راحتی آن را در منزل تهیه کنند.شما با کیک یا شیرینی هایی برخورد کرده اید که با سس روشن، خوش رنگ و شیرین تزیین شده اند و شما را مجذوب خود کرده اند. این سس یا ژله براق بریلو نام دارد.ژله بریلو نرم مدل زیادی دارد ژله بریلو درجه یک کارایی زیادی دارد تهیه ژله بریلو راحت است صادرات ژله بریلو رون قدارد

تولیدی بزرگ ژله بریلو نرم

ژله بریلو برای تزئین انواع کیک

ژله بریلو برای تزئین انواع کیک ژله یا سس بریلو با روش ها و مواد اولیه مختلفی درست می شود. بریلو محصولی ژله مانند است که برای تزئین یا تزیین کیک و شیرینی استفاده می شود. طعم های بریلو متنوع است و در رنگ های مختلف وجود دارد. شما می توانید با توجه به سلیقه خود از این محصول استفاده کنید. از ژله بریلو رنگی در کیک ها و شیرینی ها نیز برای تازه نگه داشتن میوه ها استفاده می شود. تزیین کیک با ژله بریلو اصل یکی از رایج ترین کاربردهای شیرینی است.

مواد اولیه بریلو آب، شکر، نشاسته ذرت، آبلیمو و اسانس است. نشاسته ذرت اشتباه می کند. برای تهیه آن می توانید به جای آرد ذرت از پودر ژلاتین یا آگار استفاده کنید. با افزودن رنگ های خوراکی به مواد شیرینی پزی می توانید انواع رنگ های شیرینی مانند ژله شیرینی طلایی یا ژله صدفی درست کنید. ژله صدف بریلو اغلب برای تزیین کیک عروسی و تولد استفاده می شود. طرز تهیه ژله بریوش شکلاتی نیز ساده است و گاهی در موارد اول از شکلات استفاده می شود. امروزه ژله بریوش با کیفیت بالا کار را برای مصرف کنندگان راحت کرده و می توانید ژله بریوش آماده را از قنادی فروشی ها تهیه کنید.

رنگ بندی متنوع ژله بریلو

رنگ بندی متنوع ژله بریلو مواد اولیه ژله بریلو ایرانی در اصل نشاسته ذرت است، که در به هیچ وجه قابل مقایسه با خامه پر چرب نیست. به شما توصیه میکنیم هنگام خرید کیک یا تهیه کیک در خانه بریلو را فراموش نکنید.ژله بریلو که در چند سال اخیر توجه همگان را به خود جلب کرده ، برپایه نشاسته ذرت،اب لیمو،آب،شکرو اسانس های مختلف است که بسته به نیاز خود میتوانید از انواع آن استفاده کنید. حتما از بریلو بر پایه اسانس های مضر خودداری کنید .سلامت شما را این محصولات در خطر می اندازد. متاسفانه برخی کارخانه های منفعت طلب در جهت سود بیشتر اقدام به این کار میکنند.توجه به نماد های بهداشتی بسیار ضروری است، که شما رو نسبت به این محصول اگاه میکند. حتما کیک های پر طرفدار فوندانت توجه شما را هم به خود جلب کرده اند، که امروزه پر طرفدار شده اند .

علت این پرطرفداری به خاطر طرح های مختلف شان است. حتما به این فکر افتاده اید که چگونه این خمیر به کیک متصل شده است؟ پاسخ کامل مشخص است. ژله بریلو صدفی خود را به قلمو اغشته کرده و بعد از آن استفاده کنید.حتما شما هم شکل های سخت را روی کیک ها دیده اید و به این فکر افتاده اید که، چطور یک کیک کار این را بوجود آورده است ما این نکته را نیز به شما آموزش خواهیم داد. جواب باز هم در ماده اعجاب انگیز بریلو است برای این کار کافی است،شما یک کاغذ روغنی سفید تمیز انتخاب کنید و با استفاده بریلو ریخته شده در قیف این کار را انجام میدهید.ابتدا طرح خود را پرینت بگیرید و آن را مانند یک شابلون در نظر بگیرید و بریلو را یک قلم و طرح مورد نظر را کپی کنید و پس از اتمام طرح آن را برگردانده و به صورت مماس با کیک قرار دهید

.سپس با یک قلمو طرح را به طور کامل انتقال دهید.در انتها داخل طرح را نیز با بریلو های رنگارنگ پر کنید و جذابیت دوچندان را به او ببخشید. بریلو یک صاف کننده و شفاف کننده سطح کیک است که ،به راحتی قابل خوردن و کم کالری تر از خامه است . نکته مهم ماجرا این است که ، خامه کشی سطح کیک برای پوشانندگی بسیار سخت و نیازمند به مهارت است.در مقایسه بریلو را شما فقط از بالا روی کیک میریزید و خود بریلو به آرامی کل سطح کیک را میپوشاند و ظاهری یک دست را برای شما تحویل میدهد.شما میتوانید این محصول چندکاره قنادی را به صورت مختلف مورد استفاده قرار دهید. بریلو کار شما در قنادی بسیار آسان میکند.

طرز تهیه ژله بریلو در منزل

طرز تهیه ژله بریلو در منزل رنگ قرمز این ژله عمدتاً به دلیل وجود مایع قرمز رنگی می باشد که با عصاره توت فرنگی یا افزودنی های مجاز توت فرنگی و آلبالو آمیخته شده است. اما ژله بریلو رنگ های دیگری هم دارد از جمله سبز، آبی و لیمویی که به ترتیب با طعم های کیوی، بلوبری و موز روی سطح کیک را می‌ پوشاند. غلظت این ژله به میزان مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد و معمولاً با هر طعم و رنگی که باشد دارای غلظت یکسانی است. لازم به ذکر است که علاوه بر رنگ هایی که به آن اشاره شد، رنگ های نارنجی با طعم پرتقال، صورتی با طعم هندوانه و قهوه ای با طعم کاکائو هم از جمله رنگ ها و طعم های ژله بریلو به شمار می‌ رود.

لازم به ذکر است که گاهی اوقات طعم ژله بریلو را نوع کیک و موادی که در تهیه کیک به کار رفته است تعیین می‌ کند چرا که هر ژله ای با هرکیکی ممکن است تناسب نداشته باشد. به عنوان مثال، ژله بریلو با طعم توت فرنگی و رنگ قرمز را معمولاً برای کیک هایی که ترکیبات آنها انواع موز، گردو و به طور کلی کیک میوه‌ ای و گردویی می باشد انتخاب می نمایند. حال آن که از ژله بریلو کاکائویی معمولاً برای کیک های کشمشی و کاکائویی استفاده می‌ شود. به عبارت دیگر، ژله بریلو کاکائویی به ندرت برای کیک های میوه ای و کیک هایی که ترکیباتی نظیر گردو و انواع تکه های میوه را دارند و یا کیک هایی که به کیک شکلاتی شهرت دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

بازار صادرات ژله بریلو نرم

بازار صادرات ژله بریلو نرم فروشندگان مهم و اصلی ژله بریلو با هر نوع، رنگ و طعمی که باشد، قنادی ها و شیرینی فروشی ها هستند که نه‌ تنها در تهیه این ژله نقش بسزایی ایفا می کنند، بلکه آن را برای تزیین انواع کیک های تولیدی خود نیز استفاده می نمایند. این مراکز انواع ژله بریلو را از طریق محل کسب خود و هم از طریق پایگاه اینترنتی معتبری که مرتبط با فروشگاه آنان است در اختیار خریداران عمده و غیر عمده این محصول قرار می دهند. یکی از این فروشندگان پایگاه اینترنتی شرکت پیش رو می باشد که مرغوب ترین و با کیفیت ترین ژله بریلو را با بهترین و مناسب ترین قیمت عرضه می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما