قیمت خرید ژله بریلو قنادی

حتما شما هم حین خرید کیک های قنادی توجه شما ،به ژله های رنگی روی کیک که به خوبی روی کیک را به صورت کامل پوشانده و با ظاهر صاف و شفاف خود در پشت ویترین دلربایی میکنند.یاحتما موقع پختن کیک های ژله بریلو قنادی به گوش شما خورده است.ژله بریلو قنادی (ژله براق) یا همان پاپینگ ژل نیز گفته میشود.ژله بریلو اصل که ظاهری شفاف و ظاهری جذاب و شگفت انگیز دارد .قیمت خرید ژله بریلو قنادی

ژله بریلو اصل چه مشخصاتی دارد؟

ژله بریلو اصل چه مشخصاتی دارد؟ ژله بریلو اصل باید دارای رنگ متعادل باشد و در آن از طمع دهنده های واقعی استفاده شود، نه از اسانس های مضر موجود در بازار که ضرر جانی نیز در پی دارند.ژله بریلو اصل باید در حالت اصلی خود باشد نه بسیار سفت که به راحتی روی کیک پخش شود و نه یا آن قدر نرم و شل باشد که روی کیک جلوه خوبی ندهد.ژله بریلو اصل را باید از یک برند معتبر که دارای سیب سلامت است تهیه کرد .چون این محصول ارتباط مستقیمی با جان ما داردپس باید محصولی که اسانس طبیعی دارد و در آن از رنگ های مجاز خوراکی استفاده شده خریداری کرد.

ژله بریلو امروز به طور مستمر مورد استفاده قرار میگیرد.ژله بریلو در مقایسه با خامه بسیار کم کالری تر است.بریلو بر خلاف خامه در رنگ های مختلف عرضه میشود.نکته مهم ماجرا ایرانی بودن بریلو است.بریلو یک سس شیرین و خوش طمع است.

این محصول به عنوان براق کننده میوه های روی کیک و دسر های مختلف استفاده میشود.شما میتوانید،با ژله بریلو طرح های تولدت مبارک و نوشته های مختلف را روی کیک پیاده کنید.برای این کار کافی است،شما مقدار کمی را در یک قیف پلاستیکی یا کاغذی ریخته و انواع طرح های شگفت انگیز را بوجود بیاورید.

شما ژله بریلو اصل را میتوانید هم به صورت خرید های جزیی چند صد گرمی برای مصارف خانگی، یا بسته های چند کیلویی برای مصارف صنعتی تهیه کنید.این محصول باعث انسجام مواد داخل کیک نیز می‌شود.ژله بریلو ایرانی تولید ما در اصل همه این ویژگی ها را داراست.که باعث متمایز شدن ما از دیگر تولید کننده ها میشود.

مواد اولیه ژله بریلو ایرانی

مواد اولیه ژله بریلو ایرانی مواد اولیه ژله بریلو ایرانی در اصل نشاسته ذرت است، که در به هیچ وجه قابل مقایسه با خامه پر چرب نیست. به شما توصیه میکنیم هنگام خرید کیک یا تهیه کیک در خانه بریلو را فراموش نکنید.ژله بریلو که در چند سال اخیر توجه همگان را به خود جلب کرده ، برپایه نشاسته ذرت،اب لیمو،آب،شکرو اسانس های مختلف است که بسته به نیاز خود میتوانید از انواع آن استفاده کنید.

حتما از بریلو بر پایه اسانس های مضر خودداری کنید .سلامت شما را این محصولات در خطر می اندازد. متاسفانه برخی کارخانه های منفعت طلب در جهت سود بیشتر اقدام به این کار میکنند.توجه به نماد های بهداشتی بسیار ضروری است، که شما رو نسبت به این محصول اگاه میکند.

حتما کیک های پر طرفدار فوندانت توجه شما را هم به خود جلب کرده اند، که امروزه پر طرفدار شده اند .علت این پرطرفداری به خاطر طرح های مختلف شان است. حتما به این فکر افتاده اید که چگونه این خمیر به کیک متصل شده است؟ پاسخ کامل مشخص است. ژله بریلو صدفی خود را به قلمو اغشته کرده و بعد از آن استفاده کنید.حتما شما هم شکل های سخت را روی کیک ها دیده اید و به این فکر افتاده اید که، چطور یک کیک کار این را بوجود آورده است ما این نکته را نیز به شما آموزش خواهیم داد.

جواب باز هم در ماده اعجاب انگیز بریلو است برای این کار کافی است،شما یک کاغذ روغنی سفید تمیز انتخاب کنید و با استفاده بریلو ریخته شده در قیف این کار را انجام میدهید.ابتدا طرح خود را پرینت بگیرید و آن را مانند یک شابلون در نظر بگیرید و بریلو را یک قلم و طرح مورد نظر را کپی کنید و پس از اتمام طرح آن را برگردانده و به صورت مماس با کیک قرار دهید.سپس با یک قلمو طرح را به طور کامل انتقال دهید.در انتها داخل طرح را نیز با بریلو های رنگارنگ پر کنید و جذابیت دوچندان را به او ببخشید.

بریلو یک صاف کننده و شفاف کننده سطح کیک است که ،به راحتی قابل خوردن و کم کالری تر از خامه است . نکته مهم ماجرا این است که ، خامه کشی سطح کیک برای پوشانندگی بسیار سخت و نیازمند به مهارت است.در مقایسه بریلو را شما فقط از بالا روی کیک میریزید و خود بریلو به آرامی کل سطح کیک را میپوشاند و ظاهری یک دست را برای شما تحویل میدهد.شما میتوانید این محصول چندکاره قنادی را به صورت مختلف مورد استفاده قرار دهید.

بریلو کار شما در قنادی بسیار آسان میکند.

بهترین مکان برای نگهداری ژله بریلو

بهترین مکان برای نگهداری ژله بریلو بهترین مکان نگه داری ژل بریلو در ظرف در بسته است. نگهداری ژله بریلو در یخچال و یا در جای خشک و خنک بهترین نحوه نگهداری آن است ،که در این حالت می‌تواند تا ۲ماه مورد استفاده قرار بگیرد.اگر غلظت بریلو شما مناسب نبود یه نکته آموزشی مهم به شما یاد میدهیم کافی است،یا بریلو خود را به صورت بنماری روی کتری یا سماور قرار دهید،یا به آن اب جوش کم کم اضافه شود که غلظت مناسب خود را پیدا کنید،که بسته به نوع استفاده شما غلظت مورد نظر خود را پیدا کنید.

مثلا برای پوشانندگی کیک غلظت شلی لازم است که به راحتی کل سطح کیک را بپوشاند.مراقب یخ زدگی بریلو خود باشید .یخچال در دمای پایین نباشد تا بریلو شما دچار یخ زدگی نشود.

عرضه کننده ژله بریلو قنادی

عرضه کننده ژله بریلو قنادی عرضه ژله بریلو در طمع های مختلف و رنگ های متفاوت:۱صدفی.۲شکلاتی.۳البالو.۴توت فرنگی۵.کارامل۶سیب و…. وارد بازار شده است.شما بر حسب طمع مورد علاقه خود و یا طرحی که در ذهن تان دارید،میتوانید نوع بریلو خود را انتخاب وجهت خرید آن اقدام کنید.

این نکته باعت میشود دست شما در انتخاب رنگ های مختلف جهت بوجود آوردن اثر زیبا شما باز باشد.ژله بریلو به علت استفاده فراوان ،در لوازم قنادی های سراسر کشور موجود است .پس شما در تهیه محصول دچار هیچگونه مشکل نخواهید شد.

اما بعد از شیوع ویروس کرونا ودر جهت جلوگیری از شیوع آن، انلاین شاپ های معتبر خرید آسان،بدون اتلاف وقت و راحت تر و در هر ساعتی امکان خرید را برای شما بوجود آورده اند وشما این تجربه لذت بخش را در کنار خانواده میتوانیدتجربه کنید.هم چنین ایران در صادرات این محصول پرطرفدار نیز فعال است.امیدواریم از خوردن این محصول لذت بخش لذت ببرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما